Priserna på våra produkter varierar från fall till fall. Det beror på vilken typ av VR eller 3D produkt som man är i behov av.  Kanske vill man kombinera flera saker. Därför offerteras alla priser utifrån förutsättningar.

Vi hjälper dig att konfigurera din visning efter dina behov och förutsättningar med fokus på hur vi på bästa sätt får din visning att bli unik.

Det är helt kostnadsfritt!

VR

Fastigheter

Det kan vara en privat fastighet eller ett komplex med kontorslokaler och butiksdelar. Det kan vara ett markområde som ska utvecklas. VR visningar och 3D modeller är ett otroligt kraftfullt verktyg och anpassas helt efter dina behov.

Klicka på play-knappen för demo.

Man kan lägga till en 3D visualisering på fastigheten med t.ex utsatta tomtgränser och kombinera med en VR visning från insidan.

Man kan välja att lägga till dokumentation, video, bilder eller annan media i sin visning. Kanske en presentation för att skapa ett bra intryck redan innan ni träffats!

Om fastigheten ligger i ett område som skapar mervärde till fastigheten, så kan man komplettera visningen med en VR visning ur drönar perspektiv som på ett fantastiskt sätt visar omgivningen.

  • Andreas Stenklyft
  • Direkt. 0706833796
  • Epost. info@www.vrpixlar.se